• Dalgakiran Compressor
  • Scroll Kompresörler

    Üretkenliğiniz için geliştirilmiş dayanıklılık

    Scroll kompresör, yukarı-aşağı piston hareketinin aksine dairesel hareketle çalışan, özel olarak tasarlanmış bir kompresördür.

    Herhangi bir sıkıştırma ekipmanına yönelik en büyük tehditlerden biri aşırı atık birikmesidir. Atık birikmesi, cihazın performansını durdurma potansiyeline sahiptir, bu da pahalı onarımlara ve zaman kaybına neden olur. Scroll kompresör, scrolla giren havanın her miktarının sıkıştırma alanından çıkmasını neredeyse garanti eder.

    Scroll'un basit tasarımı, neredeyse hiç fark edilmeyen bir ses seviyesinde çalışmasına olanak tanır. Bu sayede scroll kompresör, arka plan gürültüsünün çok az olduğu veya hiç olmadığı konumlara kurulum için daha fazla fırsat sunar ve bunun doğrudan bir sonucu olarak işletmelerin pahalı ses geçirmez ekipman satın alması gerekmez.

    Saf tasarımın yüksek çalışma verimliliğiyle bir araya gelmesi, scroll kompresörün enerji tasarrufu yapmasına yardımcı olur. Purdue Üniversitesi'nde yapılan bir araştırma, scroll kompresörlerdeki enerji kullanımının pistonlu kompresörlere göre yaklaşık %25 daha düşük olduğunu göstermektedir. Birçok işletme kompresörleri aralıksız çalıştırdığı için, scroll kompresörlere geçiş maliyetleri düşürebilir ve kar marjlarını artırabilir.

    Scroll kompresörlerimiz üretkenliğinizi en üst düzeye çıkarmak için ihtiyaç duyduğunuz kritik performansı sağlar.

    İlgili Ürünler