HABERLER

Çelik Kadın Koşusunda Yerimizi Aldık

Türkiye’nin tek kadın koşu programı olan Çelik Kadın Koşusu’ndaki yerimizi aldık. Bu etkinlik sadece bir yarış değil; aynı zamanda gücü ve kararlılığı bir araya getiren, kadınların dayanışma ve başarı ruhunu simgeleyen özel bir hareket olarak tanımlanıyor.

Dalgakıran, LÖSEV’in Yanında

LÖSEV'in Anne Üretim Atölyelerinde emekle ve sevgiyle üretilen ürünleri, çalışanlarımızla buluşturduk. Standa yoğun ilgi göstererek LÖSEV'e destek olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

1. Grab Your Coffee Etkinliğimizi Gerçekleştirdik

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan Dalgakıran’ın ev sahipliğinde, ekonomi yazarları Rüştü Bozkurt ve Şeref Oğuz’u konuk ettiğimiz ilk Grab Your Coffee etkinliğimizde, keyifli bir sohbet eşliğinde ulusal ve uluslararası ekonomik gelişmeleri ele aldık.

Nar Ödül Törenimiz Gerçekleşti

NAR Ödül Törenimiz Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Adnan Dalgakıran’ın katılımıyla, Dilovası fabrikamızda gerçekleşti. Farklı çalışma alanlarında verimlilik artırıcı öneriler sunan çalışma arkadaşlarımız ödüllerini teslim alırken, sundukları projeler hızlıca hayata geçti.

Boğaziçi Üniversitesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldik

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan Dalgakıran, vizyoner yaklaşımlarını ve kıymetli görüşlerini Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Kulübü tarafından düzenlenen bir etkinlikte, Boğaziçi Üniversitesi öğrencileriyle paylaştı. Etkinlikte yer almaktan ve organizasyona gümüş sponsor olarak destek vermekten gurur duyduğumuz etkinliğe katılan tüm öğrencilere teşekkür eder, gelecek etkinliklerde yeniden bir arada olmayı dileriz.

Dalgakıran Ürün Eğitimleri

Daha güçlü bir gelecek için sürekli gelişime inanıyoruz. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Adnan Dalgakıran'ın vizyoner yaklaşımla aktardığı 2024 projeksiyonu ile başlayan ve sonrasında da yenilikçi uygulamalarımızın teknik detayları üzerine gerçekleştirdiğimiz ürün eğitimleri programımızı başarıyla tamamladık.

Kariyer Günü

4 Aralık 2023 tarihinde "Kariyer Günleri" kapsamında Gebze Güzeller Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileriyle bir araya geldik. Kariyerine "havalı bir başlangıç" yapmak isteyen öğrencilere firmamızdaki staj ve iş fırsatları hakkında bilgiler verdiğimiz ve deneyimlerimizi paylaştığımız bu etkinlikte yer almak bizim için bir onurdu.

22. BUMATECH Fuarı’nda Yerimizi Aldık

Yüksek verimliliğe sahip kompresörlerimiz ve tecrübeli kadromuzla 29 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında Bursa Tüyap Merkezi’nde gerçekleşen BUMATECH fuarına katılım sağladık. Bu yıl 22.si düzenlenen fuarda, 58 ülkeden 41.112 sektör temsilcisiyle bir araya geldik.

Eskişehir Endüstri Fuar’ına Katıldık

Türkiye’nin havacılık, savunma ve makine sanayindeki yerli ve milli gücünü ortaya koyan Eskişehir Endüstri Fuarı 27 - 30 Eylül 2023 tarihlerinde Eskişehir Ticaret Odası - TÜYAP Fuar Merkezi’nde, 100'ün üzerinde firma ve temsilciliğinin katılımı ile 2 salondan oluşan 8 bin metrekare alanda gerçekleşti.

ITMA Fuarı

8-14 Haziran 2023 tarihleri arasında Uluslararası Tekstil ve Hazır Giyim Teknolojisi Fuarı ITMA’ya katıldık...

Hannover Messe 2023

Dünyanın en büyük endüstriyel teknoloji fuarı olarak tanımlanan Hannover Messe-Comvac fuarına katılım sağladık. 17-21 Nisan 2023 tarihleri arasında Almanya’nın Hannover...

Bumatech 2022

14-17 Aralık 2022 tarihlerinde Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen Bursa Metal İşleme Fuarı’na katılım sağladık.

Woodtech Fuarı

22-26 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi gerçekleşen, Woodtech - Mobilya ve Ahşap Endüstrileri Fuar’ına katılım sağladık.

Eskişehir Endüstri Fuarı

18-21 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşen, 2. Eskişehir Endüstri Fuarı’na katılım sağladık. Teknoloji ve endüstri alanlarına ilgi duyan katılımcılarla bir araya geldiğimiz etkinlik kapsamında, üreticilerimize ve sanayicilerimize inovatif basınçlı hava çözümlerini tanıttık.

Avrasya Ambalaj Fuarı

Gıda ve gıda dışı tüm endüstrilerin katılım sağladığı Avrasya Ambalaj Fuarı’na iştirak ederek, ürün ve şirket tanıtımımızı gerçekleştirdik.

Family Day

Tüm Dalgakıran Kompresör çalışanlarının, aileleriyle birlikte katılım sağladığı “Family Day” etkinliğimiz kapsamında yaklaşık 1550 Dalgakıranlı ile bir araya geldik.